WEBSHOP KOPPELING

Webshop koppeling en support via Rkassa

Bent u in het bezit van een goedlopende webshop naast uw winkel? Of bent u van plan online te gaan? Maar bent u nog wekelijks uren kwijt met het invoeren van voorraden in uw webshop? Of is dit juist de drempel om een webshop te starten? Dan bieden wij u een passende oplossing. Met de software van Rkassa kunt u de voorraad voor zowel de webshop als voor de winkel beheren vanuit één systeem. De koppeling zorgt ervoor dat de voorraad voor zowel online als de winkel geldt. Dus geen dubbele voorraad of administratie meer.

Webshop Koppeling Voor Magento, Woocommerce, Prestashop, Opencart Of Virtuemart

Rkassa biedt webshop koppelingen met de volgende systemen: Magento, Woocommerce, Prestashop, Opencart en Virtuemart. We koppelen de voorraad van uw webwinkel aan die van uw fysieke winkel. Wanneer u iets in uw winkel of webshop verkoopt, zal de voorraad realtime geüpdate worden waardoor u altijd over de juiste voorraadaantallen beschikt. Maar ook het wijzigen van prijzen, invoeren van kortingen en het aanvullen van de voorraad worden automatisch geupdate. Nooit meer extra uren kwijt aan het beheren van uw voorraad voor de webshop dus! Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Nu ook webshop koppeling met Miinto ondersteuning

Sinds kort leveren wij ook de koppeling met Miinto. Deze koppeling is net als de andere, realtime voorraad synchronisatie en het gemak zoals u van ons gewend bent. Dus heeft u een webshop bij Miinto? Dan zit u bij Rkassa aan het goede adres.

Een Ander Webshop System?

Heeft u een webshop, maar niet met één van bovengenoemde systemen? Geen nood, in overleg kunnen we onze kassasoftware ook aan uw webshop koppelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.