OVER ONS

“We wilden graag de complexe techniek en de wensen van de klant samenbrengen;
écht gebruiksvriendelijke software ontwikkelen. Daarom hebben we Rkassa
opgericht.”

George Bagratuni- eigenaar Rkassa

Sinds 2004 levert Rkassa hoogwaardige kassasystemen in onder andere Nederland en België. Het doel van Rkassa is om complexe IT techniek te vertalen naar een gebruiksvriendelijke oplossing voor de gebruiker.

Bij de meeste kassasystemen heb je al gauw zes schermen openstaan tijdens de invoer van nieuwe producten. “Chaotisch en onoverzichtelijk. Wij wilden een systeem ontwikkelen waarbij vanuit één scherm gewerkt kan worden. We gingen aan de slag. We maakten een eerste versie. En een tweede. We bleven verbeteren en verbeteren.

Inmiddels brengen we al jaren enorm betrouwbare kassasystemen op de markt. En met succes. We zijn uitgegroeid tot een solide bedrijf met een enorm klantenbestand.”

“Ook de komende jaren kunnen we weer enorm groeien door alle nieuwe ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt. Onze systemen zijn makkelijk te gebruiken en bovendien erg betrouwbaar”

Service blijft erg belangrijk voor Rkassa. “Wij kennen onze klanten allemaal. Klanten zijn geen nummer, klanten zijn ons bedrijf! Door te luisteren naar onze klanten hebben we onze software en systemen constant kunnen verbeteren. Wij weten wat de klanten willen en luisteren naar feedback. Is de feedback bruikbaar? Dan passen we ons systeem er op aan. Als we geleverd hebben aan een nieuwe klant en zien dat de klant echt blij is met ons kassasysteem is dat echt een geluksmoment”.

Rkassa wil graag nog verder doorgroeien. “We kunnen nog veel bedrijven blij maken en verder helpen met onze producten en diensten. Onze software en systemen zijn echt goed. Wij staan echt achter onze producten.” Het verschil met andere aanbieders zit vooral in de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. “Geen training of gebruiksaanwijzing bij onze systemen. Alles overzichtelijk vanuit één scherm, aangepast aan de branche. Horeca, detailhandel, groothandel en kledingwinkels, het past perfect. Automatisering is zoiets moois. Voorraad beheren en ook inzichtelijk maken op welke producten je de meeste marge pakt.”

Wil je meer weten over de producten van Rkassa of een offerte ontvangen? Neem dan contact op.