Voorraadbeheer OMNICHANNEL KASSASYSTEEM

Omnichannel kassasysteem

Voorraadbeheer met alles-in-één kassasysteem

Voorraadbeheer kan een tijdrovend karwei zijn. Heeft u een webshop naast uw winkel of bent u van plan om er een op te zetten? Het kan zijn dat u dan uren kwijt bent met het voorraadbeheer in uw webshop of dat dit juist de drempel is om een webshop te starten. Niet getreurd want er is een passende oplossing. Met de Rkassa software met een ingebouwde koppeling kunt u de voorraad voor zowel de webshop als voor de winkel beheren vanuit één systeem. Geen dubbele voorraad of administratie meer dankzij de koppeling waarbij het voorraadbeheer voor zowel online als in de fysieke winkel bijgehouden wordt.

Kassa Koppeling met voorraadbeheer voor Magento, Woocommerce, Prestashop,BOL.com, Channable,Zalando,Miinto, EDI etc.

Rkassa biedt koppelingen met de volgende systemen: Magento, Woocommerce, Prestashop, BOL.com, Zalando, Channabel etc.

Dankzij de software wordt de voorraad en de bestellingen van uw webwinkel gekoppeld aan die van uw winkel. Niet alleen de voorraad wordt dus realtime geüpdatet maar ook de prijzen en de kortingen. Door de automatisering van deze handelingen wordt u veel tijd bespaard.

Nu ook ondersteuning voor voorraadbeheer Zalando en Bol.com

Sinds kort leveren wij ook de koppeling met Zalando en Bol.com. Verkoop je iets via Zalando of Bol.com, dan worden je producten en orders gesynchroniseerd met je Rkassa systeem, realtime synchronisatie voor voorraadbeheer en het gemak zoals u van ons gewend bent. We kunnen ook koppelingen maken met andere platforms indien gewenst.

Ook voorraadbeheer met EDI data koppeling

Een EDI koppeling, ook wel Electronic Data Interchange genoemd, is een elektronische uitwisseling van bepaalde bedrijfsdocumenten. U kunt hierbij denken aan orders, rekeningen en bepaalde berichten of bevestigingen. Met deze koppeling worden gegevens uitgewisseld tussen computers van verschillende bedrijven. Dit kunnen logistieke, commerciële of financiële gegevens zijn.

Met een EDI koppeling kan eenvoudig en snel een grote hoeveelheid gegevens worden uitgewisseld. Denk hierbij aan gegevens als:

  • Pakbonnen
  • Notificaties
  • Facturen
  • Orders en orderbevestigingen

Een EDI koppeling heeft vele voordelen. Met deze koppeling is het mogelijk voor bedrijven om op een efficiënte en snelle manier zaken te doen met klanten en samenwerkingspartners. Aan het gebruiken van een EDI koppeling zijn verschillende voordelen verbonden. Zo kunt u op een snelle manier informatie uitwisselen, worden er minder gemakkelijk fouten gemaakt en heeft u minder papierwerk. Ook zal u een snellere doorlooptijd van orders ervaren en is uw voorraadbeheer altijd up-to-date. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

EDI koppeling

FTP

CSV

Excell

REAST API

OrderWriter

Zalando

Channable

Mailchimp

Amazon

Bol.com

Vraag om een gratis demonstratie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met een EDI koppeling, of wilt u graag een totaaloplossing bestaande uit een kassasysteem met aansluitende kassasoftware? Rkassa help u graag om een systeem te vinden dat perfect bij uw bedrijf past. Bent u benieuwd naar de werking van de systemen? Wij komen u graag een vrijblijvende demonstratie geven op een gewenste locatie. Ook kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via de website of door te bellen naar.

+31-767370228.