KASSA SOFTWARE

De kassa software van Rkassa: gebruiksvriendelijk en betaalbaar.

De kassa software van Rkassa is samen met winkeliers ontwikkeld en door de jaren heen aangepast aan de individuele wensen van de klanten. De software biedt niet alleen efficiënte oplossingen maar is ook gebruiksvriendelijk. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis offerte.

afrekenscherm
statistiek module

De functionaliteiten van kassa software voor Retail

Wij hebben kassa software passend gemaakt voor de detailhandel en groothandel binnen retail. Een uitgebreid POS systeem voor uw branche, zo compleet mogelijk. U kunt denken aan voorraadbeheer, ordermanagement, klantenmanagement en nog veel meer! Bekijk de voor een compleet overzicht met alle functies die Rkassa software te bieden heeft.
Daarnaast biedt Rkassa ook een webshop koppeling met het kassa software pakket.

Persoonlijk support

Het kan voorkomen dat u als klant vragen heeft tijdens uw werkzaamheden. Geen probleem; tijdens de winkeluren zijn wij telefonisch altijd bereikbaar en per email 24/7. Support van ervaren personeel. Zij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk weer gebruik kan maken van uw software. Daarnaast kunnen wij op afstand met u meekijken naar uw kassa software, zo kunnen wij sneller handelen en weten we het probleem te vinden.

productenlijst
dagstaat

Kassa Software; altijd en overal in de cloud

Wilt u altijd uw gegevens veilig bewaren? Dat kan. Met Rkassa in de Cloud worden er back-ups van uw softwarepakket in de cloud opgeslagen. Dat betekent dat u altijd en overal bij uw gegevens kunt. Zo simpel en zo doeltreffend, u raakt uw gegevens met deze software nooit meer kwijt.

Branches

Of u nu een sportzaak heeft of cadeauartikelen verkoopt, onze kassa software is in iedere branche te gebruiken. Hij is onder meer geschikt voor de retail, fashion branche en de groothandel. De pakketten zijn zodanig opgebouwd dat ze perfect bij elke branche passen.

voorraadbeheer

Prijzen

N

Retail versie

Vanaf  40 p/m

N

Fashion versie

Vanaf : 50 p/m

N

Groothandel versie

Vanaf : 60 p/m

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar de verschillende opties voor uw bedrijf binnen de retail of detailhandel? Wij kijken graag met u mee. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Of stel al uw vragen door ons te bellen.

Voor de verkoop van simpele artikelen zonder maatbalken. Denk aan speelgoed, boeken, wijn of andere producten uit de detailhandel.
Maatbalken nodig, dan is dit het geschikte pakket voor u. Met het gemak van een aantal klikken heeft de verschillende maten in uw winkel ingevoerd
Voor iedere groothandel die het “groots” wilt aanpakken. Of het nu een groothandel in de retail of in de modebranche is. U zit met dit pakket goed.